Wonen en aanbod

Alle appartementen, traditioneel en cohousing, en de handelsruimtes worden te huur aangeboden. Als je zin hebt om hier te komen wonen, of gewoon geïnformeerd wil worden, vul dan het contactformulier in of stuur een email.

De gebouwen zijn maximaal luxueus uitgevoerd en duurzaam verwarmd met een geothermische warmtepomp om een zeer laag energiepeil te bekomen.

Traditioneel wonen & handelsgelijkvloers

Bijgebouw, Stationsstraat 55:

  • 55: gelijkvloerse handelsruimte voor vrij beroep of kantoor op 95m². Volledig toegankelijk voor mindervaliden. Of eenvoudig om te vormen naar een drieslaapkamer luxe appartement. -  Ter beschikking wanneer de Argenta bank verhuisd is naar het hoofdgebouw. Wordt verhuurd als kantoor of sociale brasserie. Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op.
  • 55/1: tweeslaapkamer appartement van 107 m² op de 1ste verdieping met zuidgericht terras van 31m² en zolderberging van 38m². Luxe uitvoering met parketvloer, volledig ingerichte keuken en badkamer met douche en ligbad. - Reeds verhuurd

Hoofdgebouw, Stationsstraat 53:

  • 53A-53B: Argenta bankkantoor op het gehele gelijkvloers met presentatie- receptie- vergaderruimte met terras ter beschikking van verenigingen, families en ondernemers.
  • 53/A1: tweeslaapkamer appartement van 95 m² links de 1ste verdieping. Luxe uitvoering met lift en een zuidgericht terras met parkzicht. - Reeds verhuurd
  • 53/B1: één slaapkamer appartement van 90 m² rechts op de 1ste verdieping. Luxe uitvoering, zuidwest terras met parkzicht en straatzicht. - Te huur - voor meer info neem contact op met Neys Immo www.neysimmo.com
  • 53/A2: één slaapkamer appartement van 86 m² links op de 2de verdieping. Luxe uitvoering met lift en een zuidgericht terras met parkzicht. - Reeds verhuurd

Cohousing

Privé wonen en samen leven. Levenslang wonen met huiselijke zorg voor elkaar, volgens ieders behoefte, allemaal in samenspraak.

Onze doelgroep bestaat uit 55-plussers die graag willen samen leven en privé wonen, in 9 nieuwbouw privé appartementen. Elk appartement is volwaardig ingericht met eigen woonruimte met keuken en terras, slaapkamer, badkamer en berging. Voor de gehele cohousing gemeenschap is er een gezamenlijk groot appartement waar men elkaar en bezoekers kan ontmoeten. Ook volwaardig ingericht met grote woonruimte en keuken, twee slaapkamers voor bezoekers, badkamer, terras. De nieuwbouw zal gebruik maken van verwarmen met warmtepomp en elektriciteit halen uit zonnepanelen. Autodelen behoort eventueel tot de mogelijkheden.
Huurprijs: marktconform, prijs nog niet gekend.

Park

Wonen in het groen, in een uniek historisch park in het centrum van Essen. Met prachtige bomen van meer dan 120 à 150 jaar oud. Het park van meer dan één hectare is niet openbaar en voorbehouden voor de bewoners en betrokken ondernemingen.

Locatie

Centraal gelegen in het centrum van Essen, klik hier voor de locatie.
Wandelafstand tot:

  • bushalte bij de post: 300 m
  • station Essen: 900 m
  • winkels: 400 m
  • lokaal dienstencentrum (LDC) bij De Bijster: 800 m
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Wonen en aanbod
Baeyenshof Essen - Argenta